Πρόγραμμα Σπουδών: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Εγγεγραμμένοι φοιτητές: 17
Ειδικού Υποβάθρου / Κορμού
Πρόσωπο με πρόσωπο
Ελληνικά (Διδασκαλία, Εξέταση)
Πολυμεσικό υλικό
Χρήση Τ.Π.Ε. στη Διδασκαλία
Περιγραφή
Χρήση ΤΠΕ για την επικοινωνία και καθοδήγηση των φοιτητών. Χρήση ΤΠΕ για τη διεξαγωγή βιβλιογραφικής έρευνας, ανάλυσης δεδομένων και συγγραφής της τελικής εργασίας.
Δραστηριότητες | Φόρτος Εργασίας | Ατομικά |
---|---|---|
Μελέτη και ανάλυση βιβλίων και άρθρων | 100 | ✓ |
Φροντιστήριο | 50 | ✓ |
Εκπόνηση μελέτης (project) | 50 | ✓ |
Συγγραφή εργασίας / εργασιών | 70 | ✓ |
Προφορική παρουσία εργασίας | 10 | ✓ |
Σύνολο | 280 |
Περιγραφή
Αξιολόγηση της γραπτής βιβλιογραφικής ανασκόπησης της μεταπτυχιακής εργασίας με κλίμακα από 1 έως 10. Αξιολόγηση της προφορικής βιβλιογραφικής ανασκόπησης με κλίμακα από 1 έως 10. Ο βαθμός υπολογίζεται ως μέσος όρος των παραπάνω αξιολογήσεων.
Μέθοδοι Αξιολόγησης Φοιτητών
Γραπτή Εργασία (Συμπερασματική- αναφέρεται στην αξιολόγηση της μάθησης και εκφράζει την ανάπτυξη που παρουσίασαν οι φοιτητές στο πλαίσιο του μαθήματος.)
Προφορική Εξέταση (Συμπερασματική)
Βιβλιογραφία
Επιπρόσθετη βιβλιογραφία για μελέτη
Το υλικό διδασκαλίας (επιστημονικά άρθρα) θα είναι διαθέσιμο μετά από συνεργασία με τον επιβλέποντα/ούσα καθηγητή/τρια.
Επιστήμη τροφίμων, Διατροφή
Στο μάθημα αυτό ο/η μεταπτυχιακός/κή φοιτητής/τρια με την καθοδήγηση του/της επιβλέποντα/ούσας καθηγητή/τριας εξετάζει αναλυτικά το θέμα της μεταπτυχιακής του διατριβής όσον αφορά τη βιβλιογραφική ανασκόπηση, τον πειραματικό σχεδιασμό, τη μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί και τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο/η φοιτητής/-τρια αναλαμβάνει διαφορετικό θέμα σε συνεργασία με τον/την επιβλέποντα/ουσα Καθηγητή/τρια και πραγματοποιεί ανασκόπηση της νομοθεσίας που διέπει το συγκεκριμένο θέμα και συγγραφή μιας κριτικής μελέτης και σχολιασμού.