Βράβευση τριών μεταπτυχιακών φοιτητών του τομέα

e-Conference του ISEKI Food Association (Vienna Austria): “Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption”, 18-19 November, 2020

Συγχαρητήρια σε όλους του μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ συμμετείχαν στο e-Conference του ISEKI Food Association (Vienna Austria): “Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption”, 18-19 November, 2020.

https://www.iseki-food.net/events/iseki-e-conference-food-quality-and-texture-sustainable-production-and-healthy-consumption

Παρουσιάστηκαν εργασίες από τους φοιτητές: Μάριο Ανδρεάδη, Κωνσταντίνα Ζαμπούνη, Κατερίνα Κανελάκη, Ευάγγελο Κοκκινομάγουλο, Αναστασία Λούκρη, Κώστας Μουζακίτη, Άρτεμι Παππά, Πρόδρομο Προδρομίδη, Βασιλίνα Σδρόλια, Βασιλεία Σερέτη, Νικολέττα Σολωμάκου, Μελπομένη Τζουμάγκα, Δημήτρη Σαχαρίδη, Γαρουφαλιά Χαρίτου.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην κ. Νικολέττα Σολωμάκου που απέσπασε ένα από τα τρία βραβεία για τις 15-λεπτες προφορικές παρουσιάσεις, με τίτλο “Εxtraction of oil bodies (oleosomes) from Cannabis sativa L. as a dairy substitute”,

στον κ. Πρόδρομο Προδρομίδη που απέσπασε το δεύτερο βραβείο (2nd place) στην κατηγορία των poster-σύντομων παρουσιάσεων με τίτλο "Use of phenol-rich red onion skin waste extracts as natural colorants in yoghurt-like products",

και στην κ. Κωνσταντίνα Ζαμπούνη που απέσπασε το τρίτο βραβείο (3rd place) στην κατηγορία των poster-σύντομων παρουσιάσεων με τίτλο "Textural properties of bigels comprised of gelatin hydrogels αnd monoglycerides oleogels’’.

Γραμματεία

Χαριτωνίδου Ευγενία
Πασχαλούδης Νικόλαος
Τηλ. 2310 991631
Fax 2310 991632
e-mail: evgeniac@agro.auth.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση

Α.Π.Θ.
Σχολή Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος
Τμήμα Γεωπονίας
Τομέας Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Τ.Θ. 256 Θεσσαλονίκη 54124